Bode o ironizeaza pe Sosoaca, dupa ce s-a plans ca a fost bruscata de bodyguarzi, la Marius Nasta. "S-a impiedicat?"

6 zile in urmă 15

Lucian Bode, ministrul de Interne, a ironizat-o pe senatoarea Diana Sosoaca, dupa ce aceasta a facut scandal la spitalul Marius Nasta, din Capitala. Ea s-a plans ca a fost bruscata de bodyguarzi in momentul in care a incercat sa intre in curtea spitalului.

"S-a impiedicat, sau ce? Nu stiu", a raspuns Lucian Bode luni, 22 februarie, cand jurnalistii l-au intrebat despre aceasta situatie.

Un paznic al spitalului a incercat sa o opreasca pe Diana Sosoaca sa intre in curtea spitalului, moment in care senatoarea a inceput sa fie agresiva. Ulterior, s-a plans ca a fost bruscata.

"Alo, sunt senator! Ia mana de pe mine! N-ai voie, ia mana de pe mine! Asta e abuz in serviciu! Ia mana de pe mine, ca n-ai voie sa pui mana pe mine! Da-te la o parte, ca ai cuvantul meu ca vei pati ce va pati un om care se opune unui demnitar. Ce-ati ajuns voi, in Romania, bodyguarzii, sa omorati oamenii pe strazi? Sunteti vai de capul vostru", a spus Diana Sosoaca.

Mai puteti citi:

Florin Citu, fotografiat la cumparaturi intr-un supermarket. "Cu ceva timp in urma, ii invidiam pe suedezi, austrieci, olandezi"Ce alimente nu ai manca niciodata daca ai sti ce contin cu adevarat. Topul celor mai nesanatoase mezeluriTopul lucrurilor aberante pe care le-a spus Diana Sosoaca in Parlament. Senatoarea a avut pana acum 36 de luari de cuvant in plenNici prea mult, nici prea putin: De cate ori e indicat sa faci sex pe saptamanaFenomenul fostilor procurori si judecatori care revin in magistratura doar cateva luni pentru pensii de mii de euro
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă