Bode, despre amenda primită de PNL pentru congres: Eu nu am fost nici organizator acolo, nici ministru de Interne

4 săptămâni in urmă 17

lucian bode si florin citu la congresul pnl.lucian bode si florin citu la congresul pnl.

Lucian Bode a spus marţi, întrebat de ce organizatorii congresului PNL nu au luat măsuri pentru asigurarea distanţării, că el a participat la congres în calitate de delegat, nu de organizator sau ministru de Interne.

Întrebat marţi de reporteri de ce organizatorii nu au luat măsuri pentru respectarea legii la congresul PNL din weekend, Lucian Bode a răspuns: „Eu nu am fost nici organizator acolo, nici ministru de Interne, am fost participant, am fost în calitate de delegat şi responsabilitatea revine organizatorilor”.

Acesta a spus că organizatorii congresului au fost amendaţi cu 10.000 de lei de către Poliţia Capitalei pentru faptul că nu s-a respectat distanţarea în momentul în care a început procesul de votare şi pentru faptul că o parte dintre participanţi nu purtau corespunzătror masca de protecţie.

„Totodată, astăzi Poliţia Capitalei a sancţionat firma de pază cu o amendă de 5.000 de lei pentru că avea obligaţia, conform contractului, să înştiinţeze organizatorii cu privire la aceste nereguli”, a mai spus Bode.

Peste 5.000 de persoane au participat la Congresul PNL, în decurs de două zile.

The post Bode, despre amenda primită de PNL pentru congres: Eu nu am fost nici organizator acolo, nici ministru de Interne appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă