Bobonete, Diță și Rait îi sar în ajutor lui Cătălin Măruță, cât timp acesta se află în izolare. „Planul este că ușor, ușor, vreau să prezint toate emisiunile de la PRO”

2 luni in urmă 1


Pentru că se află în izolare, Cătălin Măruță a fost ieri live La Măruță, de la ora 15.00, de la el de acasă. Astăzi, acesta va avea alți invitați, dornici să îl ajute.


Pentru marți, 2 februarie, Cătălin a lansat provocarea altor prieteni de-ai emisiunii: Mihai Bobonete, Costi Diță și Mihai Rait!


Și niciunul nu a stat pe gânduri. Ba chiar Bobo și Rait au fost live în emisiunea de ieri și i-au spus lui Cătălin că nu-l pot refuza și că vor fi în platou pentru a-l ajuta să fie alături de cei de de acasă.


Înaintea emisiunii, Mihai Bobonete declară: „Ne-a rugat Cătălin să-l ajutăm cu emisiunea, că el este bolnăvior și are nevoie să stea acăsică.Am pus mână de la mână și după ce am vorbit cu Rait și Costi, am zis Da, Da, Da și cu 3 de DA, mergem în finală. Acum ce-o ieși... nu știu, că noi live n-am mai prestat așa, în 3!”.


„Am zis DA, hai să facem treaba asta, pentru că oricum se mula pe un plan malefic al meu, despre care nu ar trebui să vorbesc, dar în fine, vă spun. Planul este că ușor, ușor, vreau să prezint toate emisiunile de la PRO. Dimineața, la prânz și seara, când te uiți la PRO TV, să mă vezi pe mine.


Ăsta e începutul. Acum, lăsând gluma la o parte, da, având în vedere situația, am fost de acord să prezint alături de colegii mei. Sper ca Măruță și Andra să treacă cu bine peste perioada asta.


Am rețineri, pentru că evident este o treabă la care se pricepe bine el, sper că o să facem bine, noi vom încerca să suplinim lipsa lui. Cred că o să ne descurcăm, a venit din gândul că ne dorim să ajutăm. Mă bazez pe abilitatea mea de a mă adapta și pe colegii mei Bobo și Mișu, alături de care am trecut prin multe”.


„Nu m-am mai regăsit în postura asta, de a prezenta o emisiune live! Am acceptat provocarea lui Măruță și ne vom vedea astăzi! Ce-o ieși, numai Dumnezeu știe! Nu-mi fac griji, sunt cu colegii mei și noi ne păzim spatele unul altuia!”, a completat Mihai Rait


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă