Bobbby Păunescu, semnal de alarmă în valul 5 Covid: Este FURTUNA PERFECTĂ! 

1 săptămână in urmă 18

DUMINICĂ, 09 IANUARIE 2022, 20:42

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

"Este furtuna perfectă, care-i are în vizor pe oameni care nu au nicio legătură cu asta, respectiv președintele și premierul. Se va deconta la ei. Amândoi, prin inacțiune. Ultima latură e cea a părinților cu copii la școală. Pe de altă parte, avem prolema ecomomică. Pandemia nu se va opri", spune Bobby Păunescu. 

"Avem mai multe probleme în România, nu numai coronavirusul. De exemplu, spitalele nu sunt sigure - sar în aer, există infecții nosocomiale. (...) Globalizarea un efect efecte negative - când o boală ca asta lovește într-o țară, lovește în toată lumea. Ne uităm ce funcționează, mergem mai departe, vedem ce nu, ne oprim. Există cercetători români care dezvoltă tot felul de tehnologii. Trebuie văzut, există specialiști care spun că la fel de periculoasă e și gripa. Trebuie să ne obișnuim să trăim cu aceste tulpini", a spus Bobby Păunescu.

Potrivit omului de afaceri, sănătatea copiilor și a celor cu care intră în contact când ajung acasă de la școală ar trebui să primeze. 

"Nu le luăm (testele, n.r.) pentru că rezolvă doar puțin treaba. Cum adică? Păi și un caz mai puțin e un caz rezolvat", subliniază Păunescu. 

"Vorbim de sănătatea copiilor. Dacă aceste teste nu ajung mâine la școală, riscă să se îmbolnăvească, apoi ajung acasă și propagă virusul. Marea majoritate trăiesc și cu bunicii. Ei sunt la o anumită vârstă la care boala asta e dezastruoasă. Toate chestiunile aste asunt în lanț", avertizează omul de afaceri. 

"Dacă mâine nu sunt teste la școală, trebuie să plece toți!", conchide Bobby Păunescu.  

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă