BMW în flăcări pe Şoseaua Fundeni. Şoferul a refuzat să iasă din maşină, apoi s-a debrăcat şi a luat-o la fugă, spun martorii

1 lună in urmă 168

De Veronica Micu.
Publicat: 08.05.2021, 14:40.
Actualizat: 08.05.2021, 15:27

Scene bizare, în această după-amiază, pe Şoseaua Fundeni din Capitală, după ce un BMW a luat foc în trafic. Potrivit martorilor, şoferul ar fi refuzat să iasă din maşină, după care s-a dezbrăcat şi a luat-o la fugă. Ulterior, individul s-a urcat pe autoturism şi a început să arunce cu diverse obiecte spre trecători.

BMW în flăcări pe Şoseaua Fundeni. Şoferul a refuzat să iasă din maşină, apoi s-a debrăcat şi a luat-o la fugă, spun martorii

Din primele informaţii, BMW-ul, înmatriculat în Timişoara, a luat foc la semafor.

Matorii spun că şoferul ar fi refuzat să iasă, iniţial, din maşină, în ciuda strigătelor disperate ale celor care treceau prin zonă. Ulterior, individul s-a dat jos, după care s-ar fi dezbrăcat şi ar fi luat-o la fugă.

Între timp, în urma apelurilor la numărul uni c de urgenţă 112, la faţa locului au intervenit două maşini de pompieri, o ambulanţă şi un echipaj de poliţie.

Şoferul, supărat pe pompieri că i-au stricat maşina

Incendiul a fost stins de militari, însă intervenţia acestora l-ar fi scos din minţi pe şofer.

După ce i-a acuzat pe pompieri că i-au distrus maşina, bărbatul s-a urcat pe BMW şi a început să arunce cu diverse obiecte spre trecători.

Testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator Andra Mitu -

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă