BMW I8 hibrid adus din Norvegia, confiscat în Mangalia. Proprietarul susține că nu știa că e furat

1 lună in urmă 4

Un autoturism BMW, model I8 hibrid, cu o valoare de piață de aproximativ 260.000 de lei, a fost confiscat în Mangalia după ce polițiștii de frontieră au descoperit că era furat și căutat de autoritățile norvegiene.

BMW I8 hibrid

BMW-ul era în baza de date a autoturismelor furate

Poliția de Frontieră

Românul care a adus mașina în țară, un bărbat de 42 de ani, este cercetat acum pentru tăinuire

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au descoperit un autoturism căutat de către autoritățile din Norvegia, care era în posesia unui cetăţean român.

"În data de 26.03.2021, acţionând în baza unor informații, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competenţă. Astfel, pe raza localităţii Dulceşti, judeţul Constanţa, a fost identificat un autoturism de lux, marca BMW, model I8 hibrid, în posesia unui cetăţean român în vârstă de 42 ani, cu domiciliul în judeţul Constanţa", au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

Proprietarul, un român, susține că nu știa că BMW-ul e furat

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind semnalat furat, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia. La cercetări, posesorul autoturismului a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport este căutat de către autorităţi.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 262.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Grupului de Nave Mangalia pentru continuarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

bmw norvegia masina furata mangalia politia de frontiera
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă