Blocat în trafic trei ore, Ibrahimovic a mers cu motocicleta la Sanremo! Duet cu Mihajlovic pe scenă

1 lună in urmă 1

A treia seară la Sanremo l-a avut din nou protagonist pe Ibrahimovic. Suedezul s-a lăsat așteptat și a întârziat aproape 90 de minute, având parte de o aventură. 

Blocat trei ore pe autostradă, din cauza unui accident, i-a cerut șoferului să se dea jos și a făcut autostopul. A rugat un motociclist să îl ajute și a gonit 60 km către scena de la Teatrul Ariston! 

„Nu puteam lipsi de la festivalul meu. Oricum se aplica regula 4. Dacă n-ajunge Zlatan la festival, vine festivalul la el. Am avut noroc că era fan milanist. E prima oară când am condus pe autostradă!", a explicat atacantul de 39 de ani.

Zlatan Ibrahimovic a jonglat pe scenă

Ibra n-a scăpat ocazia să-i ironizeze pe jucătorii lui Pioli, care abia au scos un 1-1 cu Udinese, în momentul în care a fost invitat Donato Grande, campion la fotbal în scaun electronic cu rotile și reprezentant al sportului paralimpic, cu care a jucat mingea pe scenă: „Tu îmi dai pase mai bune decât colegii mei de la Milan". 

Zlatan și-a exersat, destul de timid, și talentul muzical la microfon, făcând duet improvizat cu Sinișa Mihajlovici, antrenorul Bolognei și bunul său amic, pe o melodie a trupei I Nomadi din 1972, „Io vagabondo", alături de prezentatorul Amadeus și Fiorello. Potrivită pentru nestatornicia sa în carieră. 

Dedicata a Suning#Sanremo2021 pic.twitter.com/ZcPzThkvdK

— Danilo Vitro' 🔴⚫️ (@DVACMILAN) March 4, 2021

50.000 de europentru fiecare seară pe scena de la Sanremo încasează Ibrahimovic

Putem ține festivalul și la mine acasă. Orchestra în grădină, soliștii în salon, fetele merg cu mine și pe Achille Lauro îl trimit în garaj să controleze mașinile și să se asigure că nu intră hoții 
- Zlatan Ibrahimovic, atacant Milan
 

VIDEO Cele mai tari goluri marcate de Ibrahimovic la Juventus

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Man, criticat în presa din Italia: „Ușor ca un fum! Mai puține «floricele», mai multe șuturi” » Ce scriu italienii de Mihăilă după Parma - InterLiverpool nu se regăsește în Premier League! Bornă rușinoasă atinsă pentru prima dată în istorie după înfrângerea cu Chelsea

Doi frați români au fost executați de un fost comisar de poliție. Ce s-a întâmplat

Libertatea

Playtech: Face amor pe bani sau cadouri? Scandal uriaș în muzica românească, artista a fost dată de gol de propria ei sora
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă