Blestem sau ghinion?! Hermannstadt a avut 4 jucători accidentați și a rămas fără schimbări în minutul 54

3 săptămâni in urmă 19

  • Liga 1: FC Botoșani - U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Sibienii au rămas fără schimbări după 54 de minute, după ce nu mai puțin de 4 fotbaliști au acuzat probleme medicale și au fost înlocuiți.

FC Hermannstadt, lovită de ghinion la meciul cu Unirea Slobozia

Echipa din Sibiu este una dintre favoritele pentru a promova în Liga 1, însă ghinionul ar putea juca și el un rol important în parcul formației din actualul sezon.

La partida jucată în deplasare la Slobozia, Hermannstadt a rămas fără schimbări încă din minutul 54. Mai întăi, Andrei Lungu a acuzat probleme fizice și a fost schimbat în minutul 4, pentru ca după 26 de minute, alți doi fotbaliști sibieni să aibă probleme, mai exact Raul Opruț și Călin Popescu.

Măldărășanu a făcut o nou schimbare la pauză, când l-a înlocuit pe Valentin Buhăcianu  cu Stjepan Plajonja, însă "blestemul" a fost complet când atacantul croat s-a accidentat și el și a fost scos de pe teren în minutul 54.

FC Hermannstadt, rămasă fără schimbări după doar 54 de minute

Echipa retrogradată la finalul sezonului trecut din Liga 1 nu a mai putut face nici o înlocuire până la final, iar antrenorul Marius Măldărășanu nu a putut decât să spere că niciun fotbalist de-al său nu se va mai accidentat.

Etichete: accidentari , liga secunda , schimbari , marius maldarasanu , fc hermannstadt
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă