„Blat” în Liga 1 😊 FCSB, Dinamo și Craiova stau la aceeași masă! Florinel Coman, încurajat de rivalii Deian Sorescu, Paul Anton, Steliano Filip și Andrei Ivan | FOTO&VIDEO EXCLUSIV

2 luni in urmă 27

Fotbalul românesc e oprit în mijlocul săptămânii. Eșecurile din Conference League i-au făcut pe jucători să se concentreze asupra ieșirilor în restaurante.

Miercuri seară, la It Cucina, local din zona Herăstrău, a avut loc întâlnirea de taină între reprezentanții a trei echipe din Liga 1. Florinel Coman de la FCSB, Andrei Ivan de la Universitatea Craiova și trei dinamoviști: Deian Sorescu, Paul Anton și Steliano Filip. De neconceput pentru suporteri. Dar fotbaliștii sunt și prieteni, înainte de a fi rivali.

La o cafea, la o bere în cazul lui Anton, la fresh-uri care au curs necontenit, plus cafele de toate genurile. Glume, voie bună, zarvă și bună dispoziție. Toți eleganți și dornici de vorbă.

„Blat” în Liga 1! FCSB, Dinamo și Craiova stau la aceeași masă! Florinel Coman, încurajat de rivalii Deian Sorescu, Paul Anton, Steliano Filip și Andrei Ivan

Florinel Coman a fost ținta glumelor, dar a rezistat bine. Mai mult ca sigur fotbalul autohton n-a fost la ordinea zilei. Sorescu și Filip s-au ocupat și de cei mici, din familie, prezenți la terasă, Paul Anton părea concentrat pe problemele legate de Dinamo și comisiile FRF și nu ezita să mai discute la telefon despre subiect.

Degajați, fără niciun stres, au râs și s-au distrat până spre ora 22:30, apoi s-au dus fiecare spre casele lor. Nu înainte de a se saluta, de a „bate cuba” și de a își ura succes în viața de zi cu zi. La fotbal e mai complicat, cei mai săraci sunt și cei mai în față în clasament. Așa că nu se urează de bine!

Fără bani în buzunar, cei de la Dinamo au mai multe puncte în clasament decât FCSB și Craiova. Acolo unde patronii plătesc la timp și, oricum, salarii mai mari ca la roș-albi.

Probabil la următoarea întrunire lucrurile se vor schimba. Pe vremuri, când Dinamo era în frunte, curgeau băuturile scumpe. Azi e mai greu, chiar dacă în acest campionat succesele sunt peste așteptări în dreptul „câinilor” din cauza problemelor financiare. Totuși, unul dintre cei aflați la masă e Sorescu, golgheterul roș – albilor.

The post „Blat” în Liga 1 😊 FCSB, Dinamo și Craiova stau la aceeași masă! Florinel Coman, încurajat de rivalii Deian Sorescu, Paul Anton, Steliano Filip și Andrei Ivan | FOTO&VIDEO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă