Blaj, capitala voleiului feminin european! Azi ne atacă turcii, dar avem și returul la dispoziție

2 luni in urmă 24

UCL: Chelsea - Atletico Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

UCL:  Bayern Munchen - Lazio, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Fotbalul este sportul nostru rege, cel mai iubit și mai pariat, dar chiar și în zi de Liga Campionilor poate să primească lângă el și altceva în afară de tenis, baschet sau handbal.

Azi, voleiul feminin pune România pe harta Europei datorită unor fete de aur, care îmbracă tricoul celor de la Alba Blaj. Acestea joacă turul finalei Challenge Cup cu turcoaicele de la Yesilyurt Istanbul și încearcă să-și apropie victoria finală.

N-ar fi pentru prima dată când sportul românesc respiră de pe prima treaptă a podiumului printr-un succes de echipă neașteptat. Pariază aici pe Volei Alba Blaj – Yesilyurt Istanbul!

La turcoaice strălucește noua stea a României: Alexia Căruțașu

Alba Blaj este lider în competiția internă, la mare bătălie pentru titlu cu rivalele de la Târgoviște și o echipă aflată într-o formă de zile mari. N-au mai pierdut în nicio competiție din noiembrie 2020, eșecul din derby-ul cu Târgoviște fiind singurul din ultimul an.

Zeci de partide cu victorii pe linie ale celor de la Blaj s-au legat magistral, inclusiv în cupele europene. În Challenge Cup, româncele au lăsat în spate trupe importante din voleiul feminin european, precum Cheseaux, La Laguna, Prostejov și Kaposvari. Mai au un singur hop: Yesilyurt Istanbul, echipa la care este legitimată una dintre cele mai bune voleibaliste românce, Alexia Căruțașu.

Favorite clare la victorie în tur

Fetele de la Alba Blaj sunt formidabile pe teren propriu și rareori cedează un set rivalelor. Maghiarele de la Kaposvari n-au avut acest noroc la Blaj, ci doar în returul semifinalei, în Ungaria, insuficient pentru a conta la calificare. Cotele oferite de Superbet vorbesc de la sine despre acest aspect, dar rămân sus și foarte atractive. În jur de 1,5 pentru victorie simplă, peste 2,00 la victorie cu minimum două seturi diferență și în jur de 3,50 pentru 3-0. Turcoaicele nu s-au calificat însă în finală întâmplător și e de așteptat să câștige un set sau chiar două, care să le ofere șanse în perspectiva returului din Turcia.

A treia finală trebuie să fie cu noroc

Alba Blaj este o prezență constantă în fazele superioare ale cupelor europene la volei feminin, fapt care certifică proiectul sportiv din județ. În 2018 a jucat finala Ligii Campionilor, cea mai mare performanță din istoria clubului și a voleiului românesc de club, pierdută în fața celor de la VakifBank Istanbul. Apoi, în 2019 a jucat finala Cupei CEV, pe care de asemenea a pierdut-o, de această dată în fața italiencelor de la Busto Arsizio. A treia finală în ultimii 4 ani se întinde pe două meciuri cruciale, iar Alba Blaj speră să fi adunat toate lucrurile bune din cele două experiențe precedente și să ridice trofeul deasupra capului. Vezi aici ce meciuri de volei se mai joacă azi!

CSM București a dat lovitura în 2016

O lecție bună pot învăța fetele de la Alba Blaj din experiența lui CSM București, din 2016. Trupa din Capitală a câștigat atunci Cupa CEV, în finala căreia avea să ajungă și Alba Blaj trei ani mai târziu, tot în fața unor turcoaice dârze, Trabzon Idmanocagi. A fost dublă victorie cu scor identic pentru românce, 3-1, fapt care a adus în țară un trofeu continental nesperat, dar dătător de oxigen pentru un sport românesc tot mai rar campion în lume.

Intră pe SuperSocial și copiază biletele celor mai buni pariori!

Intră în universul SuperSocial și bucură-te de noua dimensiune a experienței Superbet! După ce îți instalezi aplicația de pariuri sportive, setează-ți și profilul pe SuperSocial, rețeaua de socializare a celor care iubesc pariurile sportive. Poți vedea cine sunt cei mai experimentați, cine sunt cei mai inspirați, poți vedea și plasa și tu biletele lor, poți distribui și biletele tale, îți poți face noi prieteni și te poți afirma în cea mai tânără comunitate de pariori din România! Mai mult, îi poți întâlni pe ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu, dar poți descoperi și persoane necunoscute, ca tine, dar care te pot inspira maxim prin biletele plasate și modul original în care le gândesc!

#PariemPeBine     #ÎmpreunăSuntemSuper

Etichete: volei alba blaj , advertorial superbet , yesilyurt istanbul
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă