Biserică spartă de un hoț „evlavios”: Și-a dezinfectat mâinile și și-a făcut cruce înainte de a fura banii din cutia milei

4 săptămâni in urmă 3

Biserică spartă de hoțBiserică spartă de hoț

Un hoţ care a dat o spargere într-o biserică din Ucraina și-a dezinfectat mâinile și și-a făcut cruce înainte de a fura banii din cutia milei, relatează realitateadearges.net.

JOI, 25 MARTIE 2021, 12:17

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: REALITATEA.NET

Pe imaginile postate pe Facebook de Biserica romano-catolică Adormirea Maicii Domnului din orașul ucrainean Svaliava se vede un bărbat care intră în biserică și merge direct la cutia milei. Mai întâi ridică măștile de protecție pe care biserica le pune la dispoziția enoriașilor, le pune în buzunar, apoi își dezinfectează mâinile. Apoi își scoate șapca și își face cruce, după care începe să cerceteze cutia milei. Scoate apoi câteva bancnote pe care le bagă în buzunar, dar nu ia toți banii din cutie. Pentru că a rupt puțin cutia, încearcă să o aranjeze la loc, mai ia câteva măști, își pune una pe față și iese din biserică.

Camerele video ale bisericii au înregistrat aceste imagini, postate apoi pe Facebook, cu titlul: „Un hoț evlavios în biserica noastră”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă