Biserica Ortodoxă intervine în cazul lui Novak Djokovic: „Mult iubite Nole, ne rugăm pentru tine!” Un preot a ținut slujba în fața hotelului în care e închis sârbul | VIDEO

2 săptămâni in urmă 15

Biserica Ortodoxă Sârbă este alături de Novak Djokovic, după ce liderul ATP a fost expulzat și plasat într-un hotel pentru imigranți din Melbourne (Australia)! În ziua în care sârbii au sărbătorit Crăciunul pe rit vechi, un preot a oficiat slujba în fața centrului de carantină în care se află liderul ATP.

Patriarul Serbiei s-a rugat, vineri, în ziua de Crăciun, pentru Novak Djokovic, iar un preot care slujește la Biserica Ortodoxă Sârbă din Australia a ținut slujba în fața hotelului unde este închis Novak Djokovic.

După ce autoritățile din Australia au respins cererea Bisericii Ortodoxe Sârbe locale ca un preot să îl poată vizita pe Novak Djokovic, slujba s-a ținut totuși în fața hotelului rezervat imigranţilor din Melbourne, în care este reținut Nole. La slujba oficiată cu prilejul Crăciunului pe stil vechi au participat mai mulți fani ai lui Novak.

Biserica Ortodoxă se implică în cazul lui Novak Djokovic! Un preot a ținut slujba în fața hotelului în care e închis sârbul

Ei bine, dacă autorităţile australiene au explicat că nu se permite nimănui să intre în camera lui Djokovic, ca urmare a măsurilor de restricţie impuse de pandemia de COVID-19, Biserica Ortodoxă Sârbă nu s-a lăsat și a trimis un preot în fața centrului de carantină.

După ce s-au rugat pentru Novak Djokovic, fanii au dansat și au aplaudat în afara hotelului! Fluturând steaguri sârbe, susținătorii liderului ATP s-au adunat în număr mare în fața hotelului pentru imigranți unde este reținut Djokovic.

„Mult iubite Nole, pentru tine se roagă, aşa cum te rogi tu pentru noi, milioane de sârbi ortodocşi”

Porfirije, patriarhul Bisericii Ortodoxe a Serbiei, a spus pe profilul său de Instagram că Serbia, țară care a sărbătorit vineri Crăciunul ortodox pe stil vechi, se roagă pentru Novak Djokovic, numărul unu mondial în tenisul profesionist şi deţinătorul trofeului la Australian Open:

„Mult iubite Nole, pentru tine se roagă, aşa cum te rogi tu pentru noi, milioane de sârbi ortodocşi”, a scris înaltul prelat sârb, care l-a asigurat pe Novak că „greutăţile şi provocările cu care se confruntă de acest Crăciun, zi plină de bucurie, mâine vor mai fi doar o umbră palidă”.

The post Biserica Ortodoxă intervine în cazul lui Novak Djokovic: „Mult iubite Nole, ne rugăm pentru tine!” Un preot a ținut slujba în fața hotelului în care e închis sârbul | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă