Billel Omrani vrea să plece de la CFR Cluj: are oferte și a decis să nu meargă în cantonamentul din Spania

2 săptămâni in urmă 17

  • WTA Melbourne: Simona Halep - Gabriela Ruse, joi 03:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea - Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Potrivit informațiilor furnizate de Radu Naum, moderatorul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, Billel Omrani are mai multe oferte și a decis să nu continue la CFR Cluj. Mai mult, atacantul francez nu se va prezenta nici în cantonamentul echipei din Spania.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Billel Omrani vrea să plece de la CFR Cluj

Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a vorbit despre situația lui Billel Omrani și a transmis că atacantul se va prezenta mai târziu în cantonamentul din Spania, pentru că a cerut să fie învoit.

Omrani are contract cu CFR până în vară. El nu va putea să plece de la CFR până în vară decât dacă i se va achita clauza de reziliere din contractul său. A fost o discuție pentru prelungire.

Dacă nu va veni o ofertă bună pentru club sau nu i se va plăti clauza, se va prezenta în cantonamentul din Spania.

Sporturile extreme și ingineria de precizie se întâlnesc azi de la ora 22:00. Ia-ți doza de adrenalină de pe DIGI World și din DIGI Online!

Mâine ar fi trebuit să se prezinte, dar a cerut câteva zile de învoire, pentru că are niște probleme personale. Săptămâna viitoare ar trebui să vină. Vom continua în Spania discuțiile despre prelungire”, a spus Bogdan Mara, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

  • 7 goluri și 4 assist-uri a reușit Billel Omrani în cele 28 de meciuri jucate pentru CFR Cluj în acest sezon

Billel Omrani, ”unul dintre cei mai buni atacanți din România”

Florin Bratu, selecționerul României U21, consideră că plecarea lui Billel Omrani ar reprezenta o pierdere importantă pentru CFR Cluj.

Ar fi o pierdere imensă, e unul dintre cei mai importanți atacanți din România din ultimii ani. A avut o perioadă în care a marcat goluri importante, cu Celtic, când s-a vorbit că va fi transferat chiar la Celtic. Chiar au fost niște neînțelegeri între el și partea administrativă, pentru că el dorea să plece”, a declarat Florin Bratu, la Digi Sport.

În această iarnă, CFR Cluj se va despărți de Denis Alibec, căruia i-a adus deja înlocuitor, pe Marko Dugandzic.

Etichete: bogdan mara , plecari cfr cluj , billel omrani

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă