Bill Gates s-a imunizat împotriva COVID-19

1 lună in urmă 37

Bill Gates s-a imunizat impotriva COVID-19/sursa foto: twitter bill gates

Bill Gates s-a imunizat impotriva COVID-19/sursa foto: twitter bill gates

Fondatorul gigantului IT american Microsoft a fost vaccinat cu prima doză de ser împotriva noului coronavirus săptămâna aceasta, potrivit unei fotografii pe care a postat-o pe contul personal de Twitter, transmite Europa Liberă. Bill Gates a apreciat că unul din avantajele de a avea 65 de ani este acela că te poți vaccina timpuriu. 

SÂMBĂTĂ, 23 IANUARIE 2021, 10:39

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Andrei Zbirnea

Fondatorul Microsoft a ținut să mulțumeaască, în postarea de Twitter, oamenilor de știință, aytorităților care au reglementat vaccinul, dar și personalului medical pentru eforturile depuse în această campanie. 

Bill Gates a fost una dintre cele mai importante voci din perioada pandemiei care s-au pronunțat despre importanța unui vaccin în lupta cu SARS-COV-2.

Acest fapt i-a adus critici pe tot Globul din partea adepților teoriei conspirației, care au văzut în miliardarul american o persoană care ar avea interese personale prin lansarea unui vaccin.

One of the benefits of being 65 is that I’m eligible for the COVID-19 vaccine. I got my first dose this week, and I feel great. Thank you to all of the scientists, trial participants, regulators, and frontline healthcare workers who got us to this point. pic.twitter.com/67SIfrG1Yd

— Bill Gates (@BillGates) January 22, 2021

Mai multe articole despre:

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă