Bill Gates, primul interviu după divorţ. Ce spune despre Melinda, dar şi despre pedofilul Jeffrey Epstein

2 luni in urmă 45

Bill Gates, primul interviu după divorţ. Omul de afaceri a recunoscut miercuri că a fost o „mare greșeală” să petreacă timp cu pedofilul Jeffrey Epstein și a dezvăluit că au ieşit de multe ori la masă.

În vârstă de 65 de ani, miliardarul a mai dezvăluit, de asemenea, într-un interviu amplu și amplu cu Anderson Cooper în emisiunea sa CNN, că divorțul de fosta soție, Melinda French Gates, „a fost o sursă de mare tristețe personală” pentru el.

Citeşte şi: Bill Gates, alături de George Soros după pandemie. Tandemul care alimentează conspiraţiile

Bill Gates, primul interviu după divorţ

Relația lui Gates cu Epstein datează din 2011, dar a devenit un punct de dispută, în septembrie 2013, între el și Melinda, deoarece era îngrijorată de prietenia omului de afaceri cu pedofilul condamnat.

Se spunea la vremea aceea că Melinda le povestea prietenilor că este furioasă pe relaţia celor doi, iar în 2019, chiar a angajat avocaţi de divorţ, după ce întâlnirile dintre ei au devenit publice.

Miliardarul a vizitat de mai multe ori casa lui Epstein și chiar a vorbit cu el despre căsătoria sa „toxică”, în timp ce pedofilul l-ar fi sfătuit să divorţeze, potrivit Daily Beast, citat de Daily Mail.

Acum, Bill Gates i-a spus lui Cooper că este îngrijorat în ceea ce îl priveşte pe Epstein, care a pledat vinovat și a fost condamnat în 2008 pentru procurarea unui copil pentru prostituție și pentru solicitarea unei prostituate.

Bill Gates explains his past relationship with Jeffrey Epstein, saying they shared “several dinners” in which he hoped to raise “billions of philanthropy.”

“When it looked like that wasn’t a real thing, that relationship ended… it was a huge mistake to spend time with him.” pic.twitter.com/ljBMYD94Ei

— Anderson Cooper 360° (@AC360) August 5, 2021

Bill Gates, în lacrimi din cauza divorțului

Bill Gates a avut un moment de extremă vulnerabilitate, în cadrul conferinței „Tabăra de vară pentru milionari”, atunci când a început să se destăinuie cu privire la divorțul de fosta soție Melinda French Gates, care l-a costat 130 de miliarde de dolari. Fondatorul Microsoft a vorbit cu lacrimi în ochi despre căsnicia eșuată, care a durat 27 de ani, miliardarul a recunoscut că poartă vina pentru destrămarea mariajului.

Miliardarul nu a dat vina pe relațiile extramaritale, însă a și-a asumat întreaga responsabilitate pentru eșecul căsătoriei de Melinda Gates, care a invocat în actele de divoț că motivul pentru terminarea căsniciei e faptul că „mariajul este irevocabil destrămat”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă