Bill Gates, ”băgat” la mijloc în războiul de 36 de milioane de euro dintre FCSB și Steaua: ”Dai degeaba, că nu produce!”

2 luni in urmă 3

Cupa României: Universitatea Cluj - Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, miercuri, 17:30, Digi Sport 1

Cupa României: Petrolul - Astra, miercuri, 20:30, Digi Sport 1

Omul de afaceri susține că, în cazul în care un investitor dorește să preia Steaua de la Armată, trebuie să plătescă 3,6 milioane de euro către Clubul Sportiv al Armatei doar pentru a folosi numele Steaua.

Gigi Becali: ”Dacă vine Bill Gates și zice 'vreau să mă distrez'... nici ăla!”

”Noul stadion, din bani publici. Vor să joace ei. Trebuie să o dea la un privat acum, sau să facă o asociație. E altul Becali, dar de ce nu ai vrut la Becali, că dai tot la un Becali? Ei trebuie să plătească impozit, exact ca mine. Că stadionul ăla este proprietate publică.

Trebuie să plătească și numele de Steaua ca să-l folosească. Chiar dacă au câștigat numele, este o proprietate publică a statului. Este proprietatea CSA. Ei ca să joace cu numele de Steaua trebuie să-l cumpere, să-l licențieze. Ca să licențieze marca aia, să pună pe piept Steaua, trebuie să dea 3,6 milioane de euro pe an la CSA! M-ai înțeles? Atât au făcut ei valoarea. Că au zis că valorează 36 de milioane de euro în zece ani.

Acum, dacă o dai la cineva, trebuie să îți dea 3,6 milioane pe an. Dacă vine Bill Gates și zice 'vreau să mă distrez'... nici ăla. Nici miliardar nu dai 3,6 milioane de euro pe an degeaba. Dai degeaba, că nu produce. Nu ai cum să dai”, a spus Becali, la Liga DigiSport.

Bill Gates

Bill Gates, în 2016, la un interviu/ foto: Profimedia

Gigi Becali s-a decis: trimite vedetele la FCSB 2 ca să o blocheze pe Steaua în Liga 3

Totodată, Gigi Becali a anunțat că FCSB va juca pe stadionul Arcul de Triumf, după ce Armata a făcut tot posibilul să-i interzică venirea în Ghencea.

”Pe Arcul de Triumf o să jucăm. Armata a zis: 'Nu, domne, Becali nu are voie să joace'. Nu joc că nu vreau să am discuții, vreau pace, dar la un moment dat o să se roage ei, pentru că aia se va desființa, pentru că îi mai țin un an în Divizia C, că îi țin. Între timp, câștig și procesul și ei nu au voie să promoveze deloc”, a mai spus patronul de la FCSB.

FCSB 2 va întâlni Steaua pe 13 martie, într-un meci care ar putea fi decisiv pentru promovarea în Liga 2. Patronul grupării din Berceni a anunțat că va trimite la echipa a doua ”artileria grea”. Jucători precum Filip, Nedelcu, Soiledis, Oaidă, Șut, Simion, Vukusic, Octavian Popescu sau Buziuc au drept de joc pentru FCSB 2 și ar putea ”bloca” Steaua în partida directă.

Planul CSA Steaua pentru a promova în Liga 1: ”Avem în atenție propuneri de modificare a Legii Sportului”

Comandantul CSA SteauaMădălin Hîncu, a anunțat că se va încerca modificarea Legii Sportului, astfel încât "militarii" să poată participa în Liga 1 sub actuala organizare. Mădălin Hîncu își dorește să atragă sponsori puternici la Steaua, însă nu vrea să vadă cum un om de afaceri preia controlul secției de fotbal. Așadar, cu siguranță vom vedea sponsori noi la Steaua în viitorul apropiat, dar gruparea va rămâne sub egida MApN.

"Avem în atenție propuneri de modificare a Legii Sportului, dar toate acestea se pot face de comun acord cu Ministerul Apărării Naționale. Clubul Steaua este clubul Ministerului Apărării Naționale, iar orice modificare se îmtâmplă cu aprobarea conducerii.

Categoric, da (n.r întrebat dacă Steaua va rămâne în cadrul MApN). Echipa de fotbal trebuie să rămână la Ministerul Apărării Naționale, aici a fost de 73 de ani și aici îmi doresc să rămână", a spus comandantul Mădălin Hîncu, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Clasament Liga 3:

Etichete: csa steaua , gigi becali , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă