Biletul Zilei: „VERDELE” vine astăzi din Premier League, Jupiller League și Championship »»

3 săptămâni in urmă 24

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora vom încerca să ne dublăm investiția. Vom paria pe meciuri programate în Premier League, Jupiller League și Championship.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Premier League și nu ar trebui să ne dea deloc emoții. Ne vom îndrepta atenția către duelul Newcastle – Manchester United, meci în care CR7& co pleacă cu prima șansă la victorie. Cele două formații au obiective diametral opuse în acest sezon. Gazdele sunt pe penultimul loc cu doar 10 puncte, având o singură victorie în 18 partide, în timp ce „diavolii” sunt pe locul 7 cu 27 de puncte, la opt puncte de Arsenal care este pe locul 4, „tunarii” având însă și trei meciuri mai mult disputate. United s-a impus spectaculos, pe linie în ultimele patru „directe”, trei dintre acestea terminându-se cu scorul de 4-1. Nu ne complicăm și pariem simplu pe un rezultat pozitiv al oaspeților.

Tot pe un rezultat pozitiv al echipei vizitatoare dar și pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj, vom miza la cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei care vine de la disputa din Jupiller League dintre  Beerschot – Andrlecht, pariul nostru fiind „verde” în trei din cele patru „directe” dintre cele două formații.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la disputa din Championship dintre QPR și Bournemouth. Se întâlnesc două formații care au ca obiectiv promovarea în Premier League, ambele punând mai mult accenntul pe partea ofensivă decât pe cea defensivă. Vom miza pe minim două goluri marcate în meci, selecție câștigătoare în ultimele două „directe”.

Biletul Zilei                
ora 22:00 Beerschot – Andrlecht, X2 și peste 1.5 goluri – cota 1.42
ora 19:30 QPR – Bournemouth, Peste 1.5 goluri – cota 1.27
ora 22:00 Newcastle – Manchester United, X2 – cota 1.13
Cota totală: 2.03

The post Biletul Zilei: „VERDELE” vine astăzi din Premier League, Jupiller League și Championship »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă