Biletul Zilei: „VERDE” și ieri » Astăzi pariem pe Premier League și Bundesliga!

1 lună in urmă 19

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Am mizat pe selecții din fotbal și astfel ne-am dublat investiția. Astăzi vom paria tot pe „Sportul Rege” și ne vom axa pe meciuri din Bundesliga și Premier League în încercarea de a continua pe linia profitului.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de pe „Emirates” unde Arsenal va primi vizita celor de la Manchester United. „Tunarii” sunt în revenire de formă având cinci victorii și o remiză în ultimele șase meciuri din campionat, în timp ce „diavolii” vin după un eșec surprinzător pe teren propriu cu Sheffield Utd., scor 2-1, rezultat ce a pus capăt unei serii spectaculoase de 13 meciuri consecutive fără eșec. Ne așteptăm la un duel spectaculos și vom paria simplu pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție câștigătoare în 14 din ultimele 15 „directe”.

Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei vin din Bundesliga. Vom paria „acoperit” pe „1X” la Leipzig – Leverkusen, duelul fiind analizat pe larg AICI și  pe „1 cu handicap 0” la Frankfurt – Hertha, ceea ce însemană că dacă gazdele nu se vor impune iar duelul se va termina nedecis, selecția noastră va primi cota 1. Referitor la acest meci, remarcăm faptul că Frankfurt nu a cunsocut gustul înfrângerii în acest sezon.

Biletul Zilei              
ora 16:30, Frankfurt – Hertha, 1 cu handicap 0, cota 1.33
ora 19:30, Leipzig – Leverkusen, 1x, cota 1.25
ora 19:30, Arsenal – Manchester United, peste 1.5 goluri, cota 1.25
Cota totală: 2.07

 

The post Biletul Zilei: „VERDE” și ieri » Astăzi pariem pe Premier League și Bundesliga! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă