Biletul Zilei: „VERDE” și ieri » 100% fotbal și astăzi!

4 săptămâni in urmă 2

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Am pariat pe fotbal și ne-am dublat din nou investiția. Astăzi ne vom îndrepta atenția către partide care au loc în Liga 1, Bundesliga și La Liga.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Liga 1 de la duelul care are loc la Arad între UTA și FCSB. Gazdele nu se regăsesc în acest sezon pe teren propriu unde au o singură victorie în 13 partide. De partea cealaltă, FCSB este lider și cu un succes își securizează primul loc indiferent de rezultatul pe care CFR Cluj îl va înregistra pe teren propriu mâine cu Poli Iași. Nu ne complicăm și pariem simplu pe selecția 2 cu handicap 0” , ceea ce înseamnă că dacă „roș-albaștrii” nu se vor impune iar meciul se va termina nedecis, selecția noastră va primi cota 1.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Bundesliga. Werder Bremen va primi vizita formației Bayern Munchen într-un meci care se anunță a fi fără istoric având în vedere că bavarezii au 19 victorii în ultimele 20 de „directe”, un duel terminându-se nedecis. În acest context vom paria simplu pe „2” solist.

Închidem Biletul Zilei cu un pariu care nu ar trebui să ne dea deloc emoții. Vom paria pe minim un gol marcat de liderul Atletico Madrid în jocul din  deplasare cu Getafe, pariul nostru fiind câștigător în ultimele 13 „directe”.

Biletul Zilei
ora 20:00 UTA – FCSB, „2 cu handicap 0”- cota  1.22
ora 16:30 Werder Bremen – Bayern Munchen, 2 – cota 1.25
ora 22:00 Getafe – Atletico Madrid, Oaspeții să înscrie – cota 1.33
Cota totală: 2.02

The post Biletul Zilei: „VERDE” și ieri » 100% fotbal și astăzi! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă