Biletul Zilei: Tripla pentru profit vine din Premier League, Ligue 1 și Bundesliga »»

2 luni in urmă 14

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim profitul. Ne vom axa pe dueluri din Premier League, Ligue 1 și Bundesliga.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la disputa din Ligue 1 dintre PSG și Strasbourg. Parizienii au dus o campanile de achiziții spectaculoasă și își propun în acest sezon să câștige atât competiția internă cât și Champions League. În duelul de astăzi am putea asista și la debutul starului argentinian Lionel Messi. Diferența dintre PSG și Strasbourg este uriașă iar noi vom paria în consecință pe victoria gazdelor.

Și pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom ține cont de diferența de valoare dintre combatante. Este vorba de duelul din Premier League dintre Norwich și Liverpool, meci în care vom paria pe victoria oaspeților, pariu câștigător de fiecare dată în ultimele trei confruntări.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne dea deloc emoții. Vom merge în Bundesliga la duelul dintre Union Berlin și Bayer Leverkusen, duel în care vom miza pe minim două schimări ale tabelei de marcaj, pariu „verde” în șase din cele șapte „directe”.

Biletul Zilei
ora 19:30 Norwich – Liverpool, 2 – cota 1.30
ora 22:00 PSG – Strasbourg, 1 – cota 1.25
ora 16:30 Union Berlin – Bayer Leverkusen, Peste 1.5 goluri – cota 1.26
Cota totală: 2.04

The post Biletul Zilei: Tripla pentru profit vine din Premier League, Ligue 1 și Bundesliga »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă