Biletul Zilei: Tripla cu care ne dublăm investiția este AICI »»

1 săptămână in urmă 20

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim profitul.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la returul semifinalei din Champions League dintre Chelsea și Real, meci care se reia de la scorul de 1-1 consemnat în urmă cu o săptămână la Madrid. Sunt toate premisele să assităm la un meci echilibrat în care cei doi antrenori să-și asume riscuri minime în încercarea de a scoate cât mai mult din acest duel. Nu ne complicăm și pariem pe cel mult trei schimbări ale tabelei de marcaj.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Liga 1 unde în runda a 6-a din play-out are loc meciul FC Hermannstadt – Viitorul. Dobrogenii au cedat runda trecută cu Dinamo și au rămas pe loc de baraj având trei puncte în fața adversarei de astăzi care ocupă loc direct retrogradabil. Vom miza pe „X2”.

Închidem Biletul Zilei cu duelul din Portugalia dintre Rio Ave și Sporting. Evidențiem faptul că oaspeții sunt lideri având cu patru puncte mai mult decât a doua clasată, FC Porto, Sporting fiind singura echipă neînvinsă din campionat cu 23 de victorii și șapte rezultate de egalitate. Vom paria „X2”.

Biletul Zilei            
ora 14:15 FC Hermannstadt – Viitorul, X2 – cota 1.42
ora 22:00 Chelsea – Real Madrid, sub 3.5 goluri – cota 1.22
ora 23:15 Rio Ave – Sporting, X2 – cota 1.16
Cota totală: 2.00

 

The post Biletul Zilei: Tripla cu care ne dublăm investiția este AICI »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă