Biletul Zilei: Tripla câștigătoare vine din fotbal »»

1 lună in urmă 27

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții cu ajutorul cărora vom încerca să ne dublăm investiția. Ne vom îndrepta atenția către preliminariile Cupei Mondiale 2022, dar și pe meciuri din ligile inferioare din Anglia și Germania.  

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Grupa F preliminară a Cupei Mondiale 2022 din Qatar. Scoția va primi pe teren propriu vizita Moldovei, într-un meci în care surpriza este exclusă. Cu cinci puncte în dreptul lor, gazdele abordează confruntarea de pe locul 4, la două puncte de locul 2 ocupat de Israel și la șapte de Danemarca, liderul autoritar al grupei. De partea cealaltă, moldovenii se află pe ultimul loc cu doar un punct având un golaveraj inferior de 2-15! Pe teren propriu scoțienii sunt o forță iar noi vom paria simplu pe o victorie a trupei lui Steve Clarke.

Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne dea nicio emoție. Vom paria la „indigo”, pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj la partidele Mansfield – Harrogate, din Anglia League Two, și Duisburg – Wurzburger. În privința acestui ultim meci din Liga  a 3-a germană, evidențiem faptul că selecția noastră a fost „verde” în toate cele patru directe oficiale.

Biletul Zilei
ora 15:00 Duisburg – Wurzburger, Peste 1.5 goluri -cota 1.28
ora 17:00 Mansfield – Harrogate, Peste 1.5 goluri -cota  1.30
ora 21:45 Scoția – Moldova, 1 -cota 1.22
Cotă totală: 2.03

The post Biletul Zilei: Tripla câștigătoare vine din fotbal »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă