Biletul Zilei: Tripla câștigătoare vine din Anglia și Portugalia »»

2 săptămâni in urmă 25

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora vom încerca să ne dublăm investiția. Vom paria pe meciuri din Anglia și Portugalia.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la disputa din Premier League dintre Manchester United și Burnley. Cele două formații au obiective diametral opuse în acest sezon, „diavolii” luptând pentru un loc de Champions League, iar oaspeții pentru evitarea retrogradării. După parcursul avut în acest sezon, CR7& co sunt pe locul 7 cu 28 de puncte (17 jocuri) în timp ce oaspeții se află pe locul 18 cu 11 puncte (15 jocuri), având o singură victorie. Nu ne complicăm și pariem pe un rezultat pozitiv al celor de la United într-un meci în care tabela va fi modificată de cel puțin două ori.

Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei vin din prima ligă a Portugaliei. Vom miza pe „2 cu handicap 0” la Arouca – Braga, diferența de valoare dintre cele două formații fiind mare. În cazul în care Braga nu se va impune iar duelul se termină nedecis, pariul nostru primește cota 1. În derby-ul FC Porto – Benfica mizăm pe minim două goluri marcate în meci, selecția noastră fiind câștigătoare pe linie în ultimele 9 „directe”.

Biletul Zilei           
ora 21:00 Arouca – Braga, 2 cu HA 0 – cotă 1.24
ora 22:15 Manchester United – Burnley, 1X & peste 1.5 goluri – cotă 1.30
ora 23:00 FC Porto – Benfica, peste 1.5 goluri – cotă 1.27
Cotă totală: 2.04

The post Biletul Zilei: Tripla câștigătoare vine din Anglia și Portugalia »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă