Biletul Zilei: România – Islanda în prim-plan »»

2 săptămâni in urmă 3

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția. Ne vom axa exclusiv pe duelurile programate în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2022 din Qatar.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la partida care va avea loc în „Ghencea” de la ora 21:45 între România și Islanda. Cu două etape rămase de jucat din această campanie de calificare, Germania este lider cu 21 de puncte, fiind deja sigură de locul la CM din Qatar. Lupta pentru locul 2, care duce la baraj, se dă între România (13 puncte), Armenia (12 puncte) și Macedonia de Nord (12 puncte). Adversara „tricolorilor” de astăzi, Islanda, nu mai are șanse la locul 2, fiind cu 8 puncte pe locul 5 cu două runde înaintea finalului acestei campanii de calificare. E clar că fiind la mâna lor, „tricolorii” vor da totul în cele 90 de minute de joc de pe „Ghencea” și vor forța victoria pentru a-și îndeplini în proporție de 99%  obiectivul, ultimul joc din grupă din Liechtenstein fiind o simplă formalitate.

Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne dea deloc emoții. Vom paria pe o victoria a Rusiei și minim două schimbări ale tabelei de marcj în disputa cu Cipru și pe minim două goluri în meci la Malta- Croația, oaspeții fiind mari favoriți în acest meci.

Biletul Zilei
ora 21:45 România – Islanda, 1X & Gol în meci -cota 1.25
ora 19:00 Rusia – Cipru, 1 & Peste 1.5 goluri -cota 1.33
ora 21:45 Malta – Croația, Peste 1.5 goluri -cota 1.25
Cotă totală: 2.07

 

The post Biletul Zilei: România – Islanda în prim-plan »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă