Biletul Zilei » Profitul vine astăzi din Cupe!

2 luni in urmă 2

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim profitul. Ne vom îndrepta atenția către partide care au loc în Anglia, Danemarca și Turcia.   

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din FA Cup dintre  Barnsley și Chelsea. Diferența de valoare este evidentă și remarcăm faptul că gazdele nu simt bine nici în Championship unde ocupă un modest loc 13. Este de așteptat ca Tuchel să odihnească câțiva jucători importanți, însă chiar și așa Chelsea ar trebui să se impună fără mari probleme, valoarea lotului fiind cu mult peste cea a adversarei. Nu ne complicăm și pariem „2” solist.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Danemarca la duelul din Cupă dintre Odense și Midtjylland. Oaspeții au prima șansă în acest meci și în mod normal ar trebui să se impună. Pariem „safe” pe „X2”, selecție câștigătoare în ultimele trei „directe” oficiale.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din Cupa Turciei dintre Konyaspor și Beșiktaș. Ne așteptăm la un meci spectaculos, cu goluri și vom paria pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj. Evidențiem faptul că pariul nostru a fost câștigător în 10 din ultimele 12 „directe”.

Biletul Zilei      
ora 19:00, Odense – Midtjylland, X2- cota 1.25
ora 19:45, Konyaspor – Besiktas, peste 1.5 goluri- cota 1.26
ora 22:00, Barnsley – Chelsea, 2- cota 1.28
Cota totală: 2.01

The post Biletul Zilei » Profitul vine astăzi din Cupe! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă