Biletul zilei pariuri1x2.ro: Start lansat de săptămână cu o „dublă” din fotbal!

1 lună in urmă 18

Pentru prima zi a săptămânii am extras două selecții cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm împreună investiția. Vezi combo-ul!

Biletul zilei pariuri1x2.ro

De la ora 17:30, Academica Clinceni o întâlnește pe UTA Arad. Sorții nu sunt de partea echipei din Clinceni, cu probleme importante pe plan sportiv și financiar. În aceeași măsură, însă, arădenii traversează la rândul lor o perioadă mai puțin fastă din punct de vedere al rezultatelor. Puține puncte acumulate (sau cel puțin sub așteptările fanilor) în cele mai recente dueluri, plus o serie de 3 deplasări consecutive fără victorie. Pariem pe 1x la o cotă atractivă de 1.63.

Închidem biletul zilei cu derby-ul din Turcia dintre Besiktas și Galatasaray. O încleștare care mai mereu a produs spectacol atât pe gazon, cât și în tribune. Partida de astăzi nu are de ce să fie o excepție și pariem simplu pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj. Evidențiem faptul că în precedenta confruntare directă s-a marcat de  4 ori.

Analizele detaliate ale tuturor acestor jocuri, le găsiți pe site-ul pariuri1x2.ro.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Luni, 25 octombrie

17:30, Academica Clinceni – UTA Arad, 1X, cota 1.63

20:00, Besiktas – Galatasaray, peste 1.5 goluri, cota 1.23
COTA TOTALĂ: 2.00

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă