Biletul Zilei » Pariem pe favoriți pentru un nou „VERDE!”

1 lună in urmă 14

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Am pariat pe goluri și astfel ne-am dublat investiția. Astăzi vom miza pe trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim profitul.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Bundesliga de la duelul dintre Schalke și Bayern Munchen. Gazdele se află pe ultimul loc în clasament având o singură victorie în acest campionat. De partea cealaltă, bavarezii sunt lideri și au șansa de a se distanța față de Leipzig și Leveerkusen, principalele contracandidate la titlu, cele două cedând neașteptat în această rundă cu Mainz și Wolfsburg. În tur a fost 8-0 pentru Bayern, care este neînvinsă în ultimele 22 de „directe”, impunându-se în 19 dintre aceste jocuri. Nu ne complicăm și pariem simplu pe victoria bavarezilor.

Tot pe un succes al oaspeților vom miza și în cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei care vine de la duelul Elche – Barcelona, diferența de valoare fiind clar în favoarea „extratereștrilor”.

Închidem Biletul Zilei cu selecția „1 cu handicap 0” de la disputa dintre Lazio și Sassuolo din Serie A. În cazul îîn care trupa lui Ștefan Radu nu se va impune iar duelul se va termina nedecis, selecția noastră va primi cota 1.

Biletul Zilei
ora 16:30, Schalke – Bayern Munchen, 2 – cota 1.20
ora 17:15, Elche – Barcelona, 2- cota 1.36
ora 19:00, Lazio – Sassuolo, 1 cu handicap 0- cota 1.28
Cota totală: 2.08

The post Biletul Zilei » Pariem pe favoriți pentru un nou „VERDE!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă