Biletul Zilei: Mizăm pe fotbal pentru un nou „VERDE” »»

1 lună in urmă 1

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Am mizat pe fotbal și hochei și astfel ne-am dublat investiția. Astăzi țintim profitul cu trei selecții din fotbal.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la cea de-a doua semifinală a Cupei Ligii Angliei, care se va disputa între Manchester United și Manchester City. Învingătoarea va lupta pentru trofeul pus în joc cu Tottenham, formație care a dispus aseară, în prima semifinală, de Brenford, scor 2-0. Se anunță un meci spectaculos, cele două mari rivale având ofensive de calitate. Nu ne complicăm și pariem simplu pe un meci cu minim două schimbări ale tabelei de marcaj.

Tot pe două goluri, dar marcate de gazde, vom paria în cea de-a doua selecție de pe Biletul Zilei, care vine din Serie A. Napoli va primi pe teren propriu vizita formației Spezia, iar duelul se anunță a fi fără istoric, singura necunoscută fiind diferența cu care napoletanii se vor impune.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la confruntarea din prima ligă a Belgiei dintre Eupen și Genk. Oaspeții pleacă cu prima șansă la victorie, însă noi vom paria „safe” pe dubla „X2”. Evidențiem faptul că Genk traversează o formă foarte bună având o singură înfrângere în ultimele 13 runde.

Biletul Zilei                
ora 19:00, Napoli – Spezia, gazdele peste 1.5 goluri, cota 1.28
ora 21:45, Eupen – Genk, X2, cota 1.30
ora 21:45, Manchester United – Manchester City, peste 1.5 goluri, cota 1.22
Cota totală: 2.03

The post Biletul Zilei: Mizăm pe fotbal pentru un nou „VERDE” »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă