Biletul Zilei: Mixt de sporturi pentru al treilea „VERDE” consecutiv »»

2 săptămâni in urmă 15

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Am pariat pe fotbal și astfel ne-am dublat investiția pentru a doua zi consecutiv. Astăzi vom miza pe trei selecții din fotbal, tenis și baschet cu ajutorul cărora vom încerca să ne dublăm investiția.

Pentru prima selecție de pe Biletul Zilei vom merge în liga a doua valorică de fotbal din Rusia unde Akron va primi vizita celor de la Fakel. Oaspeții abordează duelul de pe locul 2 cu 43 de puncte, fiind la o lungime de liderul Orenburg, de care a trecut runda precedentă pe teren propriu, în timp ce Akron se află pe locul 8 cu 32 de puncte. E clar că Fakel va forța victoria însă gazdele au forța de a da o replică pe măsură, motiv pentru care vom miza pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj.

Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne dea deloc emoții. Vom miza pe favoriți în cadrul confruntărilor dintre Djokovic – Rublev, de la Turneul Campionilor ATP și Zenit – Alba Berlin, meci care se va disputa în cadrul Euroligii de baschet masculin.

Biletul Zilei             
ora 15:00 Djokovic – Rublev, 1 -cota 1.22
ora 17:00 Akron – Fakel, Peste 1.5 goluri -cota 1.43
ora 18:00 Zenit – Alba Berlin, 1 -cota 1.26        
Cotă totală: 2.02

The post Biletul Zilei: Mixt de sporturi pentru al treilea „VERDE” consecutiv »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă