Biletul Zilei: Liga 1 și Ligue 1 pentru un nou „VERDE” »»

2 săptămâni in urmă 10

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal. Vom încerca să ne dublăm investiția cu meciuri din Liga 1 și Ligue 1.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Liga 1 de la disputa dintre UTA – CFR Cluj. La Arad, campioana va avea de înfruntat o echipă solidă, care joacă meciurile de pe teren propriu în „12”, fanii „Bătrânei Doamne” fiind la înălțime. CFR este lider și va încheia etapa pe primul loc indiferent de rezultat. Vom miza pe forța ardelenilor și vom paria pe un rezultat pozitiv al echipei pregătite de „Bursuc”.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei rămânem în Liga 1 și mergem la Ovidiu unde Farul va primi vizita celor de la CS Mioveni. Pe teren propriu, „rechinii” au patru victorii din tot atâtea posibile fără gol primit în Liga 1. E clar că vom asista la un meci în care echipa „Regelui” va impune ritmul și va forța victoria, motiv pentru care vom paria pe 1X și minim un gol marcat în meci.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine din Ligue 1 de la disputa dintre Clermont și Monaco. Cele două formații au obiective diferite pentru acest sezon, gazdele propunându-și menținerea în prima ligă în timp ce Monaco țintește cupele europene. Pariem pe X2 și evidențiem faptul că echipa gazdă este fără victorie în ultimele cinci runde.

Biletul Zilei
ora 15:30, Farul – Mioveni, 1X și peste 0.5 goluri, cota 1.28
ora 18:00, Clermont – Monaco, X2, cota 1.26
ora 21:00, UTA – CFR Cluj, X2, cota 1.25
Cota totală:  2.02

The post Biletul Zilei: Liga 1 și Ligue 1 pentru un nou „VERDE” »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă