Biletul Zilei: Levante – Atletico Madrid în prim-plan »»

1 lună in urmă 16

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal, cu ajutorul cărora vom încerca să ne dublă investiția. Vom investi în interemdiara din La Liga dar și în Cupele din Belgia și Danemarca.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din La Liga, de la duelul dintre Levante și Atletico Madrid. Oaspeții sunt mari favoriți la victorie în acest joc însă mai mult ca sigur că vom asista la un debut de meci în care gazdele să închidă toate culoarele spre propria poartă. Cu siguranță Atletico va forța victoria până la final, motiv pentru care vom paria pe minim un gol marcat în actul secund.

Tot pe o schimbare a tabelei de marcaj, dar în primul mitan, vom paria la disputa din Cupa Danemarcei dintre Midtjylland – Aalborg, meci care se anunță spectaculos și cu multe goluri.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne dea deloc emoții. Vom miza pe minim două goluri marcate în meci la Westerlo – Antwerp, joc care se va disputa în Cupa Belgiei. Evidențiem faptul că selecția noastră a fost câștigătoare în ultimele patru „directe” oficiale.

Biletul Zilei
ora 21:45 Westerlo – Antwerp, Peste 1.5 goluri -cota 1.21
ora 22:30 Levante – Atletico, Gol în repriza secundă – cota 1.26
ora 20:45 Midtjylland – Aalborg, Gol în prima repriză -cota 1.34
Cotă totală: 2.04

The post Biletul Zilei: Levante – Atletico Madrid în prim-plan »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă