Biletul Zilei: La Liga și Serie A pentru un nou „VERDE” »»

1 săptămână in urmă 22

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora vom încerca să ne dublăm investiția. Vom paria pe meciuri din Spania și Italia.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la disputa din Serie A dintre AC Torino și Fiorentina. Partida a fost reprogramată în ultimul moment de către autoritățile din Italia și se va juca mâine de la ora 18.00. Evidențiem faptul că oaspeții au una dintre cele mai solide ofensive din Italia cu 34 de goluri marcate în 19 meciuri. Nu ne coplicăm și pariem simplu pe minim o reușită a celor de la Fiorentina, pariu câștigător în precedentele 8 meciuri ale „violeților”.

Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei vin de la partidele care au loc astăzi în La Liga. Anticipăm spectacol total la Rayo Vallecano – Betis și mizăm pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție câștigătoare în 16 din ultimele 17 meciuri ale „verzilor”. La Sevilla – Getafe atacăm profitul cu selecția „1X și peste 0.5 goluri”, pronostic argumentat de faptul că andaluzii sunt neînvinși pe teren propriu în sezonul curent, punctând de 21 de ori pe tabela de marcaj.

Biletul Zilei                
D 15:00, Vallecano – Betis, peste 1.5 goluri, cotă 1.26
D 17:15, Sevilla – Getafe, 1x & peste 0.5 goluri – cotă 1.27
L 18:00, AC Torino – Fiorentina, oaspeții marcheaza, cotă 1.28
Cotă totală: 2.08

The post Biletul Zilei: La Liga și Serie A pentru un nou „VERDE” »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă