Biletul Zilei: Fotbalul aduce profitul »»

1 lună in urmă 2

Biletul Zilei de astăzi cuprinde trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora vom încerca să ne dublăm investiția. Vom paria pe Champions League dar și pe meciuri din România și Franța.

Prima selecție de pe Biletul Zilei de astăzi vine din Champions League, de la duelul dintre Chelsea și Atletico. Jocul se reia de la scorul de 1-0 pentru băieții lui Tuchel, rezultat înregistrat în manșa tur disputată la București pe „Național Arena”. Mai mult ca sigur că, la fel ca și în prima manșă și în returul de pe „Stamford Bridge” vom asista la un meci foarte tacticizat din partea celor doi antrenori, care vor încerca să scoată maxim din acest meci cu riscuri minime. Acesta este și motivul pentru care vom evita pariurile de tipul 1,X,2 și vom miza pe minim opt cornere. Remarcăm faptul că în tur pe „Național Arena” au fost numai puțin de 11 lovituri de la colțul terenului.

Pentru ultimele două selecții de pe Biletul Zilei vom paria la „indigo” pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj. Este vorba de duelurile din Liga 1 dintre Viitorul și Chindia, selecția noastră fiind câștigătoare pe linie în ultimele trei „directe” și pe derby-ul care va avea loc în Cupa Franței între PSG și Lille, pariul nostru fiind „verde” în opt din ultimele nouă dueluri dintre cele două forțe din Hexagon.

Biletul Zilei
ora 17:30 Viitorul – Chindia, Peste 1.5 goluri- cota 1.40
ora 22:00 Chelsea – Atletico, Peste 7.5 cornere- cota 1.25
ora 18:45 PSG – Lille, Peste 1.5 goluri- cota 1.22
Cota totală: 2.13

The post Biletul Zilei: Fotbalul aduce profitul »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă