Biletul Zilei: Fotbal și tenis pentru un nou „VERDE” »»

3 săptămâni in urmă 6

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Am pariat pe meciuri din Premier League și La Liga și astfel ne-am dublat investiția. Astăzi vom miza pe trei selecții din fotbal și tenis cu ajutorul cărora vom încerca să continuăm pe linia profitului.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la disputa din 16-imile de finală ale Cupei Franței dintre Lens și Lille. De departe acest duel este capul de afiș al acestei faze a competiției KO a Franței, partida anunțându-se a fi spectaculoasă. Statutul de gazde le conferă celor de la Lens prima șansă la calificare, însă Lille are cu siguranță forța de a pune probleme și a emite pretenții la accederea în fazele superioare ale Cupei Franței. Anticipăm un duel deschis oricărui rezultat dar ne așteptăm și la cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție câștigătoare în patru din ultimele cinci „directe”.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în League Twwo din Anglia unde liderul Forest Green va primi vizita celor de la Exeter, formație aflată pe locul 8. Cu 45 de goluri marcate, gazdele au cel mai bun atac al campionatului în timp ce oaspeții, au o medie de mai bine de un gol încasate pe meci (26 de goluri în 22 de meciuri). Nu ne complicăm și pariem simplu pe minim o reușită a liderului.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la disputa de la turneul ATP de la Melbourne dintre Munar și Anderson. Jucătorul din Africa de Sud are ascendent moral asupra adversarului său, pe care l-a învins în cele două „directe” disputate până în prezent, iar noi vom paria tot pe victoria sa.

Biletul Zilei            
ora 21:45 Forest Green – Exeter, gazdele marchează – cotă 1.16
ora 22:00 Lens – Lille, peste 1.5 goluri – cotă 1.32
ora 02:00 Munar – Anderson, 2 – cotă 1.42
Cota totală: 2.17

The post Biletul Zilei: Fotbal și tenis pentru un nou „VERDE” »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă