Biletul Zilei: Fotbal pentru al treilea „VERDE” consecutiv »»

1 lună in urmă 10

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Am mariat pe victoria campioanei în duelul CFR Cluj – Dinamo, scor 1-0 și pe minim două goluri marcate în partidele Leuven – Genk (2-3) și Basel – Vaduz (1-2). Astfel, am bifat al doilea „VERDE” consecutiv. Astăzi atacăm profitul tot cu selecții din fotbal.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Champions League de la confruntarea dintre Manchester City și Dortmund, meci contând pentru manșa tur a sferturilor de finală. „Cetățenii” au prima șansă la victorie în acest duel fiind într-o formă incredibilă având 26 de victorii în ultimele 27 de meciuri oficiale. Nu ne complicăm și pariem simplu pe victoria echipei lui Guardiola.

Pentru ultimele două sleecții de pe Biletul Zilei vom paria la „indigo” pe selecția „peste 1.5 goluri”. Este vorba de meciul din Zweite dintre Heidenheim și Kiel și de confruntarea din prima ligă din Australia dintre WS Wanderers și Central Coast Mariners. Referitor la acest ultim duel evidențiem faptul că selecția noastră a fost câștigătoare în 15 din ultimele 16 „directe”.

Biletul Zilei              
WS Wanderers – Central Coast Mariners, peste 1.5 goluri, cota 1.18
Heidenheim – Kiel, peste 1.5 goluri, cota 1.26
Manchester City – Dortmund, 1, cota 1.40
Cota totală: 2.08

The post Biletul Zilei: Fotbal pentru al treilea „VERDE” consecutiv »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă