Biletul Zilei: Fotbal de cinci stele pentru profit »»

1 lună in urmă 2

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim profitul. Ne vom îndrepta atenția către partidele care deschid rundele în Bundesliga, Serie A și La Liga.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Bundesliga de la partida pe care RB Leipzig o va susție în deplasare cu Bielefeld. Gazdele vin după o victorie mare cu Leverkusen, acesta fiind însă singurul succes în ultimele opt jocuri susținute în campionat, clasându-se pe locul 15. „Taurii” în schimb sunt neîvinși în ultimele șapte runde, perioadă în care au înregistrat șase victorii și o remiză, rezultate în urma cărora ocupă locul 2 fiind la patru lungimi de liderul Bayern Munchen. Diferența de valoare dintre cele două formații este uriașă motiv pentru care vom miza pe victoria „taurilor”.

Pentru ultimele două selecții de pe Biletul Zilei vom paria la indigo. Vom miza pe minim un gol marcat de gazde în duelurile Betis – Levante și Parma – Genoa. Referior la acest ultim meci evidențiem faptul că formația lui Man și Mihăilă vine după o victorie mare cu 2-0 cu Roma și că în ultimele șase meciuri a marcat de fiecare dată cel puțin un gol.

Biletul Zilei               
ora 21:30, Bielefeld – Leipzig, 2- cota 1.33
ora 21:45, Parma – Genoa, gazdele să înscrie- cota 1.30
ora 22:00, Betis – Levante, gazdele să înscrie- cota 1.17
Cota totală: 2.02

The post Biletul Zilei: Fotbal de cinci stele pentru profit »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă