Biletul Zilei » Deschidem săptămâna de profit cu fotbal!

5 luni in urmă 26

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Am pariat pe minim două goluri în duelul din prima ligă scoțiană dintre Hibernian – Rangers, scor 2-2, pe succesul gazdelor în Juventus – Sampdoria, scor 3-0 și pe „2 cu handicap 0” la Real Sociedad – Real Madrid. Acest ultim duel din la Liga s-a terminat nedecis 0-0, iar selecția noastră a primit cota 1. Astfel, deși nu ne-am dublat investiția, am făcut profit. Astăzi vom încerca să ne rotunjim veniturile la pariuri cu selecții din fotbal.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul de la Mediaș dintre Gaz Metan și Dinamo. „Câinii” pleacă cu prima șansă la victorie și este de așteptat să impună ritmul și să continue ascensiunea în Liga 1. Ne așteptăm la un meci deschis, cu goluri în care tabela să fie modificată de cel puțin două ori în meci.

Pe aceeași selecție vom paria și la ultimele două selecții de pe Biletul Zilei. Este vorba de duelul dintre Wolves și  Manchester City, dar și duelul din prima ligă suedeză dintre Varbergs și Helsingborg, partide care, la fel ca și duelul de la Mediaș, promit mult spectacol.

Biletul Zilei
ora 20:00, Varbergs – Helsingborg, peste 1.5 goluri, cota 1.26
ora 21:00, Gaz Metan – Dinamo, peste 1.5 goluri, cota 1.33
ora 22:15, Wolves – Manchester City, peste 1.5 goluri, cota 1.20
Cota totală 2.01

 

 

The post Biletul Zilei » Deschidem săptămâna de profit cu fotbal! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă