Biletul Zilei: CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad în prim-plan »»

1 lună in urmă 11

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim profitul.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Gruia de la returul play-off-ului din Europa League dintre CFR Cluj și Steaua Roșie.

Campioana României a cedat cu un incredibil 4-0 (2-0), duelul de pe de „Rajko Mitic” și mai păstrează doar șanse teoretice la calificarea în grupelele Europa League. Este foarte greu de crezut că CFR Cluj va avea forța de a întoarce rezultatul din tur, diferența de patru goluri fiind foarte greu de recuperat, lucru recunsocut inclusiv de Marius Șumudică. Dacă nu va reuși minunea, de a întoarce rezultatul și calificarea, campioana României își va continua aventura în grupele Conference League. Cert este că în Gruia, CFR Cluj este condamnată la victorie, pentru a-și apăra onoarea, iar noi vom paria pe minim un gol marcat de Deac & co.

Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne dea deloc emoții. Vom merge în play-off-ul Conference League, la partidele Rijeka- PAOK, unde vom paria X2 și Tottenham – Pacos Fereira. Referitor la acest ultim meci, londonezii au cedat surprinzător în tur în Portugalia cu 1-0 și au toate motivele de a forța victoria și calificarea în acest meci.

Biletul Zilei                          
ora 21:30 CFR Cluj – Steaua Roșie, CFR peste 0.5 goluri- cota 1.36
ora 21:00 Rijeka – PAOK, X2- cota 1.28
ora 21:45 Tottenham – Pacos Fereira, 1 – cota 1.18
Cota totală: 2.05

The post Biletul Zilei: CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad în prim-plan »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă