Biletul Zilei » Atacăm profitul cu fotbal și hochei!

3 luni in urmă 1

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal și hochei cu ajutorul cărora vom încerca să ne dublăm investiția.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din hochei de la duelul din prima ligă a Rusiei Kunlun – Khabarovsk. Este un meci în care spectacolul se anunță a fi la înălțime la fel ca în toate duelurile din această ligă și vom paria în consecință pe minim patru schimbări ale tabelei de marcaj. Remarcăm faptul că selecția noastră a fost câștigătoare în ultimele 11 confruntări directe.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Champions League la duelul de pe „Old Trafford” dintre Manchester United și Bașakșehir. „Diavolii” au de luat o revanță după eșecul de la Istanbul, scor 2-1, punctele puse în joc fiind vitale pentru calificarea în primăvara europeană mai ales că în ultimele două partide United se va confrunta cu RB Leipzig și PSG. Nu ne complicăm și pariem simplu pe victoria lui United.

Tot pe mâna gazdelor vom merge și în ultima selecție de pe Biletul Zilei. Vom paria însă acoperit pe dubla „1X” la partida din League One dintre Portsmouth și Oxford Utd.

Biletul Zilei          
ora 18:00, Kunlun – Khabarovsk, peste 3.5 goluri – cota 1.33
ora 21:00, Portsmouth – Oxford Utd., 1X – cota 1.22
ora 22:00, Manchester United – Basaksehir, 1 – cota 1.25
Cota totală: 2.02

The post Biletul Zilei » Atacăm profitul cu fotbal și hochei! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă