Biletul Zilei: Atacăm al doilea „VERDE” al săptămânii cu preliminariile Cupei Mondiale »»

2 săptămâni in urmă 12

Biletul Zilei de ieri a fost câștigător. Am paria pe cel puțin două goluri în disputa dintre Legnica – Polkowice (3-1), pe cel mult o schimbare a tabelei de marcaj în prima repriză la Malaga – Tenerife (1-0) și pe „1 & peste 1.5 goluri” la Austria – Moldova (4-1). Astăzi vom încerca să continuăm pe linia profitului cu meciurile din preliminariile Cupei Mondiale.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Grupa G, unde Olanda va primi vizita Norvegiei. Cu o etapă rămasă de jucat, „Portocala Mecanică” este lider cu 20 de puncte, în timp ce Turcia și Norvegia se află la două lungimi distanță. Așadar, reprezentativa batavă are nevoie de victorie în meciul cu Norvegia pentru a nu avea emoții în privința primul loc și implicit a calificării directe la turneul final al Cupei Mondiale de anul viitor. Nu ne complicăm și pariem simplu pe victoria Olandei.

Pentru ultimele două selecții de pe Biletul Zilei vom merge în Grupa D, unde Finlanda se va duela cu Franța, iar Bosnia și Herțegovina cu Ucraina. „Les Bleus” sunt matematic câștigători ai grupei în timp ce Finalanda se află pe 2 cu 11 puncte iar Ucraina este pe locul 3 la două lungimi de nordici. De pe locul 4 cu 7 puncte,  Bosnia și Herțegovina nu mare șanse la locul al doilea. În aceste condiții mizăm că Ucraina nu va pierde, iar în partida de la Helsinki mizăm pe „2 cu handicap 0”. În cazul în care Franța nu se va impune iar duelul se va termina nedecis, selecția noastră va primi cota 1.

Biletul Zilei          
ora 21:45, Olanda – Norvegia, 1, cota 1.40
ora 21:45, Bosnia și Herțegovina – Ucraina, X2, cota 1.19
ora 21:45, Finlanda – Franța, 2 cu handicap 0, cota 1.26
Cota totală: 2.09

 

The post Biletul Zilei: Atacăm al doilea „VERDE” al săptămânii cu preliminariile Cupei Mondiale »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă