Biletul Zilei: Așa ne dublăm astăzi investiția »»

1 lună in urmă 12

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora vom încerca să ne dublăm investiția.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Serie A de la disputa dintre Sassuolo și Fiorentina. Se anunță un meci cu multe schimbări ale tabelei de marcaj, „directele” dintre cele două fiind spectaculoase. Vom paria pe minim două goluri marcate în meci, selecție câștigătoare în 10 din ultimele 12 dispute dintre cele două.

Pentru a doua selecție de pe Biletul zilei vom merge în Championship, la disputa dintre Luton și Watford. Aflați pe locul 2, oaspeții sunt într-o formă foarte bună având șapte victorii în ultimele opt meciuri jucate. De partea cealaltă gazdele ocupă un modest loc 13 și doar printr-o minune ar reuși să-și adjudece victoria în acest meci. Pariem acoperit pe„2 cu handicap 0”, ceea ce înseamnă că dacă Watford nu se va impune iar duelul se va termina nedecis, selecția noastră va primi cota 1.

Închidem Biletul Zilei cu duelul din Ligue 1 dintre Marseille și Lorient. Cu Jorge Sampaoli la timonă, O.M. joacă un fotbal plăcut și eficient și ne așteptăm să bifeze un rezultat pozitiv și astăzi în fața unei echipe clasate pe un modest loc 17. Nu ne complicăm și pariem oe dubla „1X”.

Biletul Zilei      
ora 14:30 Luton – Watford, 2 cu handicap 0, cota 1.33
ora 18:00 Marseille – Lorient, 1X, cota 1.22
ora 19:00 Sassuolo – Fiorentina, peste 1.5 goluri, cota 1.25
Cota totală: 2.02

The post Biletul Zilei: Așa ne dublăm astăzi investiția »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă