Biletul Zilei: 100% pentru un nou „VERDE” »»

2 săptămâni in urmă 21

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții cu ajutorul cărora vom încerca să ne dublăm investiția. Vom investi în meciuri din Bundesliga, Ligue 1 și La Liga .

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din La Liga, de la duelul dintre Real Madrid și Valencia, meci contând pentru runda cu numărul 20. „Galacticii” sunt cei mai ofensivi din Spania, cu o medie de peste două goluri marcate pe meci în tip ce oaspeții au o defensivă vulnerabilă. Nu ne complicăm și pariem simplu pe un rezultat pozitiv al Realului într-un meci cu cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj, selecție câștigătoare în cinci din ultimele șase „directe”.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Germania la disputa dintre Frankfurt si Union Berlin, meci contând pentru etapa a 18-a. Gazdele au o medie de 4 goluri pe meci în actuala stagiune și au punctat de 9 ori în ultimele două partide din Bundesliga. Mizăm pe cel puțin două schimbări ale tabelei, selecție câștigătoare în 22 din cele 25 de meciuri disputate de Frankfurt în acest campionat.

Ultima selecție de pe Biletul Zilei vine de la disputa dintre Lens și Rennes, meci contând pentru runda a 20-a din Ligue 1. Ambele grupări pun accentul mai mult pe organizarea ofensivă decât pe cea defensivă, motiv pentru care vom paria pe cel puțin două goluri marcate în meci.

Biletul Zilei
ora 16:30, Frankfurt – Dortmund, gazdele marcheaza, cotă 1.28
ora 22:00, Lens – Rennes, peste 1.5 goluri – cotă 1.27
ora 22:00, Real Madrid – Valencia, 1x & peste 1.5 goluri, cotă 1.28
Cotă totală: 2.08

The post Biletul Zilei: 100% pentru un nou „VERDE” »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă