Biletul Zilei: 100% fotbal pentru un start de weekend „VERDE” »»

3 săptămâni in urmă 18

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutororul cărora vom încerca să ne dublăm investiția. Vom paria pe meciurile programate în Germania, Olanda și Turcia.

Prima selecție de pe Biletul ZIlei vine de la duelul din Bundesliga dintre Mainz și Monchengladbach. În ultimele 4 „directe” selecția „peste 1.5 goluri” a fost câștigătoare încă din prima repriză. Sunt două echipe care joacă într-un ritm alert, care produc multe ocazii de gol, motiv pentru care vom paria pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Eerste Divisie unde Roda se va duela cu Helmond. Gazdele trag la promovare și au 22 de goluri marcate în 22 de etape, în timp ce Helmond este fără victorie în ultimele trei runde și a primit goluri cu ușurință de la Telstar (2-2), Groningen (0-4 în Cupă) și Almere City (1-2). Fiecare din ultimele 5 „directe” s-a terminat cu minim trei goluri marcate. Nu ne complicăm și mizăm pe minim o reușită în primele 45 de minute.

Pentru ultima selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Superlig. Alanyaspor se deplasează pe terenul lui Rizespor, cea mai slabă echipă din Turcia, pe care a învins-o recent, scor 2-0. Alanyaspor este neînvinsă în ultimele 8 „directe”, iar noi vom paria pe un rezultat pozitiv al oaspeților.

Biletul Zilei
ora 19:00 Rizespor – Alanyaspor, X2 -cota 1.30
ora 21:00 Helmond – Roda, Gol în prima repriză -cota 1.30
ora 21:30 Mainz – Monchengladbach, Peste 1.5 goluri -cota 1.23
Cotă totală: 2.07

The post Biletul Zilei: 100% fotbal pentru un start de weekend „VERDE” »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă