Biletul Zilei: 100% fotbal pentru un start de weekend „VERDE” »»

1 lună in urmă 101

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal cu ajutorul cărora țintim profitul. Ne vom axa pe dueluri din Rusia, Belgia și România.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine din Liga 1 de la disputa de pe „Național Arena” dintre Rapid și Farul. Cele două formații sunt neînvinse în acest debut de sezon, „giuleștenii” având maxim după primele două runde, performanță cu care se poate lăuda doar CFR Cluj. Bookmakerii ne indică un meci echilibrat, în care formația feroviară este ușor favorită. Nu ne complicăm și pariem „safe” pe 1X.

Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne dea deloc emoții. Mizăm pe cel puțin două schimbări ale tabelei de marcaj în duelul din Belgia dintre Genk și Oostende, dar și pe „2 cu handicap 0” la Samara – Sp. Moscova. În cazul în care Spartak nu se va impune iar duelul se va termina nedecis, selecția noastră va primi cota 1.

Biletul Zilei
ora  19:00, Samara – Sp. Moscova, 2 cu handicap 0, cota 1.25
ora 21:30, Rapid – Farul, 1x, cota 1.33
ora 21:45, Genk – Oostende, peste 1.5 goluri, cota 1.22
Cota totală: 2.02

Vrei să ai zi de zi ponturi gratuite câștigătoare? Intră acum pe Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!

The post Biletul Zilei: 100% fotbal pentru un start de weekend „VERDE” »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă