Biletul Zilei: 100% fotbal pentru al 7-lea „verde” din ultimele 8 zile »»

1 săptămână in urmă 5

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Am pariat pe selecții din fotbal și astfel pentru am bifat „verde” al 6-lea bilet din ultimele 7 propuse. Astăzi vom încerca să continuăm pe linia profitului mizând tot pe „Sportul Rege”.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul care se va disputa în epilogul primei runde a returului acestui sezon regular al Ligii 1. Pe „Anghel Iordănescu”, FC Voluntari va primi vizita formației Dinamo București. Cele două formații abordează duelul cu stări de spirit total diferite. Ilfovenii luptă în acest sezon pentru play-off în timp ce „câinii” au ca obiectiv salvarea de la retrogradare. De evidențiat ar fi că pe teren advers, „câinii” au făcut figurație, colecționând numai înfrângeri, cedând toate cele 7 partide susținute, marcând doar de două ori și primind în schimb 22 de goluri. Vom miza pe ilfoveni și vom juca „1 cu handicap 0” ceea ce însemană că dacă echipa lui Liviu Ciobotariu nu se va impune iar duelul se va termina nedecis, pariul nostru va primi cota 1.

Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne dea deloc emoții. Vom paria la „indigo” pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj la partidele din Turcia și Suedia dintre Trabzonspor – Gaziantep și Norrkoping – Djurgarden. La acest ultim duel evidențiem faptul că pariul nostru a fost câștigător în 8 din ultimele 10 „directe”.

Biletul Zilei
ora 20:30 FC Voluntari – Dinamo, 1 cu HA 0 -cota 1.33
ora Trabzonspor – Gaziantep, Peste 1.5 goluri – cota 1.22
ora 20:00 Norrkoping – Djurgarden, Peste 1.5 goluri –cota 1.25
Cotă totală: 2.02 

The post Biletul Zilei: 100% fotbal pentru al 7-lea „verde” din ultimele 8 zile »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă