Biletul Zilei: 100% Champions League pentru al 8-lea „VERDE” din ultimele 9 zile »»

1 săptămână in urmă 11

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Am pariat pe selecții din fotbal și astfel pentru am bifat „verde” al 7-lea bilet din ultimele 8 propuse. Astăzi vom încerca să continuăm pe linia profitului mizând exclusiv pe meciurile programate în runda a 5-a din faza grupelor Champions League.

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul care are loc la Londra între Chelsea și Juventus. „Bătrâna Doamnă” este lider în această grupă, cu maxim de puncte, în timp ce londonezii sunt pe locul secund, la trei lungimi în spate. Chelsea are un avans de șase puncte față de a treia clasată, Zenit, iar cu o remiză i-ar urma pe torinezi în primăvara Champions League. Ne așteptăm la un start de meci închis, în care ambele formații să nu riște nimic și pariem în consecință, pe cel mult un gol marcat în primul mitan.

Ultimele două selecții de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne dea deloc emoții. Vom ține cont de diferența de valoare dintre combatante la partidele Malmo – Zenit, unde vom miza pe un rezultat pozitiv al rușilor și la disputa de pe „Camp Nou” dintre Barcelona – Benfica, duel în care pariem pe „1X”.

Biletul Zilei    
ora 22:00 Malmo – Zenit, X2 -cota 1.29
ora 22:00 Chelsea – Juventus, Sub 1.5 goluri în prima repriză -cota 1.39
ora 22:00 Barcelona – Benfica, 1X -cota 1.16
Cotă totală: 2.07

The post Biletul Zilei: 100% Champions League pentru al 8-lea „VERDE” din ultimele 9 zile »» appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă