Biletul weekend-ului: Ligue 1, MLS & Eerste Divisie » Pariem pe cota 6.73!

2 luni in urmă 17

La loc de cinste pe varianta de bilet a acestui final de săptămână sunt două confruntări din Ligue 1. În etapa de debut a stagiunii investim pe  confruntările Lyon – Brest și Montpellier – Marseille. 

Lyon primește vizita lui Brest, trupă care s-a salvat in-extremis de la retrogradare în stagiunea anterioară. Nici în amicalele verii bretonii nu s-au descurcat strălucit, Brest câștigând doar unul din cele 6 amicale în care a fost angrenată. Pariem pe victoria echipei din Lyon, într-un meci cu cel puțin două goluri marcate.

Tot în Ligue 1 investim pe o primă prestație reușită a formației Marseille, la Montpellier. Trupa lui Sampaoli și-a păstrat toți jucătorii de bază din sezonul trecut, bifând și câteva transferuri importante și costisitoare. Pontul propus este x2 și Marseille marchează 1-3 goluri.

Goluri solicită și celelalte două pronosticuri de pe biletul acestui final de săptămână. Investim pe cel puțin trei marcate în Den Haag – Jong Ajax, meci din spectaculoasa ligă secundă olandeză. În MLS, pronosticăm reușite de ambele părți în Columbus Crew – Atlanta United, partidă programată duminică dimineață, de la ora României 02:30.

Mai bine poziționată în ierarhie, formația românului Mățan are prima șansă la victorie. Atlanta este însă hotărâtă să spargă gheața pe terenurile adverse, acolo unde nu a câștigat deocamdată niciuna din cele 10 partide disputate. S-a recunoscut, totuși, învinsă doar în 4 dintre acestea, în restul de 6 bifând remize.

Biletul weekend-ului:
S 18:00 LYON – BREST, 1 & PESTE 1.5 GOLURI  – COTA 1.50
D 02:30 COLUMBUS CREW – ATLANTA UNITED, AMBELE INSCRIU – COTA 1.86
D 13:15 DEN HAAG – JONG AJAX, PESTE 2.5 GOLURI – COTA 1.42
D 21:45 MONTPELLIER – MARSEILLE, X2 ȘI OASPEȚII MARCHEAZĂ 1-3 GOLURI – COTA 1.70
Cota totala: 6.73
Bilete de pariuri și pronosticuri câștigătoare,  zilnic pe site-ul Pariuri1x2.ro. Intră acum!

The post Biletul weekend-ului: Ligue 1, MLS & Eerste Divisie » Pariem pe cota 6.73! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă