Bilantul deceselor in urma tragediei de la Institutul Matei Bals se ridica la sapte

1 lună in urmă 16

Creste bilantul deceselor in urma tragediei de la Institutul Matei Bals din Capitala, un al saptelea deces fiind confirmat de autoritati.

"Este vorba despre o pacienta in varsta de 67 de ani, care a fost internata in pavilionul V al unitatii sanitare, la un etaj superior. Pacienta a fost diagnosticata cu o forma severa de infectie cu SARS Cov-2, dar stabila, prezenta comorbiditati", arata Ministerul Sanatatii.

Conform informarii primite de Ministerul Sanatatii, imediat dupa incendiu, pacienta a fost mutata intr-o sectie ATI a aceluiasi spital.

Pacienta s-a decompensat relativ rapid si a fost intubata. A decedat in aceasta dimineata.

"In aceasta situatie, ancheta medico-legala va stabili cauzele decesului", transmite MS.

Medicii legisti urmeaza sa efectueze necropsia femeii pentru a afla cauza exacta a mortii.

Mai puteti citi

Marturia cutremuratoare a medicului de la Matei Bals care a spart geamurile pentru a ajunge la pacienti: "Ardeau de vii si strigau dupa ajutor!"Metoda neobisnuita folosita de o femeie pentru a-i distrage atentia unui hot: i-a facut sex oral pana la venirea politistilorINTERVIU Cum a ajuns Romania de la "ciuma Europei" la una din putinele tari in care numarul cazurilor de COVID e in scadere. Explicatiile unui expert in sanatate publicaFenomenul Maldive: Cum au ajuns excursiile exotice mai ieftine decat o vacanta in RomaniaEXCLUSIV Ce investitie uriasa face Simona Halep in zona exclusivista a Marii Negre
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă