Bilant COVID-19. Doar patru judete au mai ramas in scenariul verde

3 săptămâni in urmă 1

Capitala si 11 judete se afla in scenariul rosu cu o incidenta de peste 3 infectari cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori, conform raportarii Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei (CNCCI) din data de 25 martie.

Judetele Ilfov, Timis si Cluj, dar si Bucurestiul se afla in topul zonelor cu cea mai mare incidenta, peste 6 infectari la o mie de locuitori. Sunt urmate de judetele Hunedoara si Brasov, cu o incidenta de peste 4 la mia de locuitori si de Alba, Arad, Constanta, Giurgiu, Salaj si Sibiu cu incidenta mai mare de 3 la mia de locuitori.

In prezent doar cinci judete au ramas in scenariul verde. Este vorba despre Buzau, Harghita, Suceava, Vaslui si Vrancea.

CITESTE SI:

INTERVIU Psiholog clinician: "Copiii nostri vor trai cu o trauma uriasa fata de tot ceea ce se intampla acum. Oamenii au dezvoltat foarte multe fobii"Pentru ce se administreaza medicamentele din schema de tratament a medicului Flavia Grosan: "Se adreseaza doar anumitor categorii de pacienti"Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, reclama la CCR ca ii sunt incalcate drepturile in dosarul in care e acuzat de omorProxeneti din Mehedinti, prinsi de politie si DIICOT. Ca sa aiba credibilitate se plimbau cu masini de lux prin Dorobanti si se afisau cu "ispitele" de la emisiunea "Insula Iubirii"VIDEO Golul lui Andrei Ciobanu de la Euro face inconjurul lumii. "Ma bucur ca ii am profesori pe Hagi si pe Mutu"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă