”Bijuteria” cu care Robert Lewandowski a încercat să se integreze în luxul din Dubai! Cât costă ceasul polonezului

3 săptămâni in urmă 19

  • WTA Adelaide: Paula Badosa - Victoria Azarenka, marți 12:00, Digi Sport 3

  • WTA Melbourne: Sorana Cîrstea - Varvara Gracheva, marți 10:00, Digi Sport 2

Atacantul polonez a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului în ancheta Globe Soccer, într-o gală desfășurată în Dubai, și a profitat de acest lucru pentru a sărbători trecerea în Noul An, la brațul frumoasei sale soții Anna Lewandowska. În fotografiile postate pe rețelele sociale, Lewandowski a apărut cu un ceas Patek Philippe, în valoare de peste 60.000 de euro.

Galerie Foto

De Revelion, pe mâna lui Robert Lewandowski ”a strălucit” un ceas de lux

Robert Lewandowski a optat pentru modelul Aquanaut Chronograph 5968, verde măsliniu, cu aur de 18 carate, care, în funcție de unde este achiziționat, valorează între 60.000 și 200.000 de euro. Suma este nesemnificativă pentru starul lui Bayern Munchen, care câșstigă aproximativ 20 de milioane de euro pe an în Bavaria.

”Bijuteria” lui Lewandowski nici nu se apropie ca valoare de ceasul pe care Floyd ”Money” Mayweather și l-a făcut cadou de Crăciun. Fostul pugilist și-a achiziționat un ceas din colecția ”Billionaire” a celor de la Jacob&Co, încrustată cu diamante de 260 de carate, care a costat nu mai puțin de 18 milioane de dolari.

De curând, au apărut imagini cu apartamentul pe care ”Lewa” îl deține în Varșovia, pentru care a plătit peste 8 milioane de euro. Acesta este amplasat într-un turn rezidențial de 192 de metri, iar clădirea este dotată cu facilități de lux.

Pe lângă piscină, săli de sport sau spa, în ”Zlota 44” se găsesc un simulator de golf, un cinema sau un loc special în care se pot face degustări de vinuri.

Etichete: robert lewandowski , ceas robert lewandowski , patek philippe , robert lewandowski dubai

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă